De Buitenkans "Van buiten word je beter!" .

Binnen het zorgproject zien we ‘ziekte’ en ‘beperkingen’ niet als iets wat je bent, maar als iets wat je hebt.

Mensen kunnen bij ons terecht om weer te wennen aan een werkritme, aan het functioneren in een groep en om weer te leren vertrouwen op het eigen kunnen. De ‘Plus’ (van  dagbesteding PLUSproject) staat voor de doelgerichte aandacht die wij geven aan de eigenheid van iedere deelnemer. Die eigenheid kan (opnieuw) als bron van kracht, inspiratie en vreugde gaan dienen. Hierdoor wordt het levensgeluk vergroot.

Boerderij de Zonnebloem is gevestigd op een unieke plaats in het oude cultuurlandschap van Winterswijk in het buurtschap ‘Brinkheurne’. Op de zonnebloem is altijd veel activiteit; verschillende bedrijfjes hebben hier hun ‘roots’. Zo is er een prachtige schaapskudde, paarden, een natuurcamping en er worden veel (bijzondere) groenten gekweekt en verhandeld. Maar er is ook rust! Op het landgoed, gelegen aan de Slingebeek, kan je rustig wandelen en genieten. Er is een tuin vol bijzondere groenten en kruiden waar je heerlijk kunt ontspannen.

Deze prachtige plek is het decor voor dagbesteding Plus project ‘de Buitenkans’. We hebben hier al jaren ervaring met het verlenen van passende zorg voor heel veel verschillende mensen.

 

Als je ons beter wilt leren kennen neem dan even contact op!

 

Gerhard te Voortwis: 0623996667

Bij geen gehoor bel Siem te Voortwis: 0647767691

 

Zorgboerderij ‘de Zonnebloem’
De Slingeweg 14
7115 AG  Winterswijk-Brinkheurne
Tel. 0543 563355
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 
Copyright De Zonnebloem BNzo